Lite mer Tunisien...

Det största minuset med resan var att folk röker ÖVERALLT inomhus... detta gjorde att när kvällen kom och folk satt på hotellet och tog sig ett glas vin så tändes även cigarretterna lika fort. Det resulterade i att vi inte ville vara kvar för barnens skull och tog oss upp på hotellrummet. Tidiga kvällar blev det så gott som varje kväll men det gjorde inte så mycket för vi var alla lika trötta =)

Det största pluset med Tunisien var att alla är otroligt barnkära... går inte ens att beskriva vad dom älskar alla barn. Vilket uppskattades av barnen så klart =)

Själva hotellet var väl sådär... 3 stjärnigt, men som vi sa, Tunisiskt 3 stjärnigt.
Vi bodde på bottenplan och efter två dagar kom det in två kackerlackor på vårt rum, eller som Issa säger , nackeltackor.
Jag är nästan livrädd för allt smått på fyra ben och tyckte detta var ganska jobbigt. Johan sa primadonna medans jag sa fobi =)
Vi fick ett nytt rum utan problem två våningar upp och det var mycket bättre. Mer utrymme... och det viktigaste... inga kackerlackor!!!
Gården var jätte fin med massa grönska och fina pooler...

Både Isabelle och Mille har fått mycket fina komplimanger denna vecka...
På bussen till flyget idag var det en kille som tyckte att Issa pratade lika bra som en 4-åring.
En annan dam trodde att Mille var hela 8 månader... Vi satt även brevid en annan mamma på flyget och hon hade en 3 månaders bebis med sig. Även hon var fascinerad av vad Mille kunde mycket för att bara var 4 månader.
Johan påpekade fort och skämtsamt att barnen fått hans intellektuella drag ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha nackeltackor, det var d sötaste :)

2009-04-20 @ 08:29:16
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0