Wisteria Lane

Imorse när vi lämnat av Issa på dagis tog jag och Mille oss en promenad till 421 (köpcentrum). Vi tog oss in på bolagret och handlade lite fina saker till hemmet...
När vi sen kom hem och lämnade av sakerna kom vår granne och bjöd in oss på lunchgrillning hos dom. Jag nappade så klart glatt på detta och åkte och hämtade Issa och sen bänkade vi oss på altanen hos grannarna. Där satt några tjejer som bor på området sen många år tillbaka och alla har blivit goda vänner. De var supertrevliga allihopa och jag som är ny i området märker vilka olika personligheter allihopa har... kunde sätta in alla tjejer i alla roller i Desperate housewives =).  Det är som morbror Daniel brukar kalla detta område " Wisteria Lane". Det bjöds på hamburgare och massa tillbehör samt lite efterrätt. Inte illa en fin dag som denna!

När Johan kom hem stack vi iväg och köpte oss en grill . Isabelle satt och sjöng på mammas favoritlåt "snälla, snälla, snälla"  Hur sött som helst =)
Det var egentligen tänkt att vi skulle ta oss till Slottskogen och kollat på majkase mm. Men vi var allihopa väldigt trötta efter en hel dag ute så vi hade premiärgrillning idag istället. Hur underbart som helst att sitta på sin egen gård och ha sin egna grill medans barnen springer omkring här och leker med varandra! Jag har verkligen blivit världens största Svensson and I like it!! =)




Vynil uppsatt i hallen på ovanvåningen efter målning...




Premiärgrillning:











BLÄÄÄ för Ikea ibland

Oftast älskar jag Ikea... men idag var ingen sådan dag. När vi kom hem efter en hel dag i värmen och började montera upp väggdekorationen så faller den ner lika snabbt. Jätte dåligt klister så dom åkte raka vägen tillbaka till varuhuset!
Nu har jag hittat en mycket finare och billigare på Tradera...
Om ni gillar väggdekorationer så besök vinylahem.se och kika på deras saker... Dom ska även skaffa webbshop om ca 2 veckor och då skulle dom få in massa nyheter, men än så länge bara på Tradera.

Annars så har vi haft en ganska så hysterisk kväll med gråtandes barn. Isabelle var övertrött och grät så hon nästan kippade efter andan... Mille han blev rädd och började skrika med. En sådan där kväll som man bara älskar =)
Men nu sover dom sen några timmar tillbaka och vaknar förhoppningsvis upp glada och pigga imorgon.


Tänder

Vi har nyss kommit hem från en tripp till Ikea... Det blev lite väggdekorationer, påslakan och gardiner. Mille han får så mycket uppmärksamhet med sin lilla kalufs vart man än går =) Hans tänder måste vara på väg med för han hugger maniskt efter allt som kommer i närheten av hans mun, eller det behöver inte vara så nära heller, ibland försöker han gapa efter saker som står 1 meter bort. Det var en äldre dam på bussen hem som skrattade gott när hon såg min tröja som var nerdregglandes från axeln ner till bröstet... på båda sidorna!!! Och då hade jag knappt hunnit hållt i honom i 2 minuter =)
Om inte tänderna kommer snart så får jag fixa ihop en slags lösning med en hink under hans haka eller nått =) Den kan han både bita och dreggla i =)

Idag har det verkligen arit högsommarvärme... Ett tag undrade jag nästan om jag som en snart 27-åring redan kommit in i klimakteriet! Men tanken släpptes fort när jag såg alla andra svettas och pusta på bussen


Målning

Ja jag fick bara för mig att jag skulle måla om hallen längst upp, som förövrigt är mycket behövligt!! Så nu känns det mycket bättre i mina ögon när jag går upp för trappen och ser vita fina väggar istället för dessa hemska 90-talstapeter. Konstigt val av förra ägarna då huset är byggt på 2000-talet... =)

Issa hon var väl sisådär sugen på att somna när jag stod med rollen utanför hennes rum och målade... Men efter en liten sagläsning från pappa och en gnutta tjat så sov hon så sött =)


Idag när vi stod och väntade på bussen så underhöll Isabelle sin lilla lillebror när han låg i vagnen... Hon sjöng och lekte med hans händer så att han kiknade av skratt... underbart att se!!!



 


Vårdcentral, stan mm

Igår packade vi en liten picknick påse och drog iväg till stora lekparken i Eklanda. Helena mötte upp oss där i värmen... Vi satt i bara linnen och svettades. Det är det här man har längtat efter!!

Idag har Issa varit på dagis i vanlig ordning. Mille fick följa med oss till vårdcentralen och kolla upp min handled som jag haft ont i sen tidig tonår till och från. Vi passade sen på att gå ner till Mölndalsbro och kika lite efter kläder til honom. Fanns dock ingenting.. Vilken skillnad det är på sortimentet när det gäller tjej och killkläder. Det finns massor till tjejer!!
När vi sen hämtade Issa var hon inte alls sugen på att gå hem utan hon och hennes kompis höll på och baka låtsas tårta, och den skulle minsann brinna upp i ugnen om vi inte väntade till den var färdig =)

Johan ringde precis från jobbet och berättade att Mölndals Energi hade ringt... Tydligen så hade vi bara fått fakturor på uppvärmningen på huset och inte själva förbrukningen. Så nu kommer det dimpa ner en stor räkning från 4 månader tillbaka. Så himla tråkigt!!! Blir antagligen inga utemöbler denna månad då inte....
Jag som tycker att räkningarna har varit höga ändå!


Var ett litet tag sen jag lade ut lite bilder... ska bli skärpning på det!


1 årskalas

Igår var vi på 1 årskalas... Söta Oliver har blivit stor nu!!
Isabelle hon var så trött efteråt så hon somnade på en gång i bilen. Vi lät henne sova ut ordentligt, men nackdelen med att göra det är att det blir sent sen på kvällen. Men är det helg så är det =)
Mille har fått sin gåstol nu. Den tycks vara himlans rolig. Han har även haft premiär för ett helt mål riktig mat. Eller så gott som ett helt mål... han fick allt i sig ersättning efteråt med =)

Helgen har bara runnit förbi som vanligt! Jag har nyss kommit hem från ett arbetspass och ska krypa ner i sängen.
Imor¨gon är det Måndag igen och det väntas fika och mys med Helena.

Härliga dag!

Vi har hunnit med jätte mycket ute på gården idag. Isabelle och Noah har lekt och sprungit runt som bara den...
Mille han har suttit mestadels med Malin, hon är höggravid och väldigt bebissjuk =)

Några av de gulliga sakerna Issa sagt idag:

Issa: Mamma, får ja ta ut den stora spaden?
Jag: Nej du får leka med dina spadar.
Issa: Okej mamma. Tack så mycket!
Jag: Öhh! Varsågod...

Issa när Noah blev ledsen när Malin och Adam åkte hem:
- Ingen fara Noah... Din mamma och pappa kommer snart!

Noah och Issa delar på leksakerna:
- Tack Noah, nu var du snäll mot mig!!



Nu ska vi ta och göra iordning alla barn för sängen.... Kanske kommer någon bild senare.



Fredag och solsken

Igår kväll var jag på jobbet... Tänkte ta mig en promenad dit men Johan kom hem lite senare än vad jag trodde så jag hade inte hunnit. Riikka var här och hälsade på så hon skjutsade mig dit istället. Söta, snälla Riikka =) 
 Kom hem strax före elva och vid halv tolv vaknade Issa och var ledsen. Johan gick in och hon grät och sa att hon var kissnödig. De gick på toa och sen somnade hon om. Dock i vår säng =). Tycker det är väldigt bra att hon vaknar nu när hon känner att hon är kissnödig. Inte för att hon kissar på sig på nätterna, men alltid bra att vakna istället för en olycka.

Idag ska vi ha kusin Noah på besök hos oss hela dagen, han ska även sova över här. Jag kan bara tänka mig vad Isabelle och Noah kommer ha roligt och leka för fulla muggar.
Mille han kommer säkerligen att ha fullt upp med att bara ligga och kolla på dom andra barnen medan de springer förbi fram och tillbaka =)

För oss vuxna så blir det rengöring av uteplatsen innan den ska oljas in... Passa på nu när det är fint väder.

Sover ute...

Just nu ligger Mille och sover gott ute i det fina vädret =)




Smakisen gick ner jätte bra!

Vi hade precis börjat gett Mille smakisar lite då och då innan vi åkte utomlands. Sen vart det uppehåll medans vi var borta. Men i Tisdags har vi börjat på allvar, till största delen för att han inte tycker det är lika roligt att dricka flaska längre. Finns tydligen roligare saker att titta på under tiden =)
Nu efter 2 dagar så gick det som smort.. jätte nöjd och glad var han medans han "tuggade" på.

God morgon

Alla ligger och sover.... skönt att få göra sig iordning i lugn och ro. Tur att man är morgonpigg =)
Igår hade jag en sådan där kväll när det inte krävdes mycket för att få mig irriterad. Därför gav jag över allt ansvar till Johan när han kom hem. Själv satt jag bara för mig själv... Skönt och nödvändigt ibland!
Det är tur att jag har världens bästa sambo och barnen har världens bästa pappa!!

Jag tror att Mille har börjat drömma lite mardrömmar. De flesta gånger han vaknar upp nu efter att sovit middag så är det med ett gallskrik... Stackarn!
Men tänk vad fort det går... Det var inte många månader sen han sov så gott som dygnet runt. Nu är han nere på att sova middag 3 gånger per dag. 

Ikväll blir det jobb...

Röntgen

Igår var vi förbi Elina och William. De bjöd på jätte god sallad och sen tog jag mig en långpromenad hem samtidigt som de skulle på babyrytmik. Hade gärna följt med på det men jag skulle hämta Isabelle på dagis så det skulle bli för stressigt att hinna med det...
På vägen hem så tog jag skogstigen och en polishelikopter cirkulerade över oss hela tiden. Vart så klart lite rädd att de letade efter en mördare eller nått där jag gick så jag tog upp telefonen och ringde Johan som fick hålla mig sällskap tills jag kom ut ur skogen =)

Idag var det dags för rutinröntgen efter njursten. Blev proppad av kontrastvätska... det tog faktiskt bara 45 minuter denna gång. Märks att tekninken går framåt så att man slipper sitta och vänta på bilder som måste kontrolleras och gamla röntgenapparater som måste justeras =)
Därefter åkte Johan till jobbet och jag och Mille softade och provade lite smakisar innan vi hämtade Issa. När vi kom till dagiset så satt Issa och nästan somnade i soffan. Hon var sen inte på sitt bästa humör på vägen hem... trött, trött och åter trött var hon hela vägen hem. Fick muta med att det blev ett äpple när vi kom hem. Jag hade världens packning också i vanlig ordning. Mille i bärselet, skötväska, matkassar och en trött Issa som ville hålla handen. Någon som vet om det börjar bli populärt att skönhetsoperera en extra arm eller hand eller nått sådant? Skulle passa mig alldeles utmärkt i så fall =)

Nu är maten lagad, har förberett den lite tidigare när jag väl hade extra tid över. Det blev broccolipasta med fetaost och en god sallad till. MUMS!!!


Körkort, vem behöver det?

Jag har haft en ganska intensiv dag och fått mycket saker gjorda...
Vaknade strax före sju, Mille strax därefter. Jag matade honom och passade sen på att vika all vår tvätt från resan innan Issa vaknade.Sen har det gått i ett... Dammat, dammsugit, moppat mm.
Var färdig redan klockan elva och var fortfarande lite smått rastlös. Fick för mig att ta mig en promenad till Sisjön och kolla runt på Rusta och Jula.
Prackade på barnen kläder och tog fram syskonvagnen. Sen började min utfärd...Kom fram till Rusta 30 minuter senare genomsvettig efter att gått och dragit stor vagn plus barn. Detta är cirka 30 kilo sammanlagt. Hittade en stor matta och träolja till vår altan. Gick sen vidare till Jula för att kolla efter plastfolie för att förnya vår bänkskiva i köket. Var smart nog att hinna tänka efter att det var nog bäst att fråga om det fanns innan jag begav mig med färjan in i affären. Möttes av en riktig byggnadskarl som började småskratta åt mig... Där stod jag, blond liten tjej med högklackat dragandes på en stor vagn full med barn, mattor och 4 liters träolja. Dom hade såklart inte plastfolie där men han sa att det fanns på ett byggvaruhus på andra sidan huvudleden.... Jaha tänkte jag, då var det bara att ta sig och sin 35 kilos packning och gå vidare dit. Var framme ytterligare 40 minuter senare och hittade det jag behövde.
Väl hemma var jag supernöjd över mina inköp och även fast jag var trött och sliten i kroppen så fick jag mig bra motion iallafall. Och jag håller starkt kvar vid min åsikt... Jag behöver då iallafall inget körkort... än!!!!




Fötterna upptäckta

För några månader sen så var det händerna som var det roligaste och godaste Mille visste. Han har nu gått till lite sydligare breddgrader och har upptäckt fötterna istället


Lite mer Tunisien...

Det största minuset med resan var att folk röker ÖVERALLT inomhus... detta gjorde att när kvällen kom och folk satt på hotellet och tog sig ett glas vin så tändes även cigarretterna lika fort. Det resulterade i att vi inte ville vara kvar för barnens skull och tog oss upp på hotellrummet. Tidiga kvällar blev det så gott som varje kväll men det gjorde inte så mycket för vi var alla lika trötta =)

Det största pluset med Tunisien var att alla är otroligt barnkära... går inte ens att beskriva vad dom älskar alla barn. Vilket uppskattades av barnen så klart =)

Själva hotellet var väl sådär... 3 stjärnigt, men som vi sa, Tunisiskt 3 stjärnigt.
Vi bodde på bottenplan och efter två dagar kom det in två kackerlackor på vårt rum, eller som Issa säger , nackeltackor.
Jag är nästan livrädd för allt smått på fyra ben och tyckte detta var ganska jobbigt. Johan sa primadonna medans jag sa fobi =)
Vi fick ett nytt rum utan problem två våningar upp och det var mycket bättre. Mer utrymme... och det viktigaste... inga kackerlackor!!!
Gården var jätte fin med massa grönska och fina pooler...

Både Isabelle och Mille har fått mycket fina komplimanger denna vecka...
På bussen till flyget idag var det en kille som tyckte att Issa pratade lika bra som en 4-åring.
En annan dam trodde att Mille var hela 8 månader... Vi satt även brevid en annan mamma på flyget och hon hade en 3 månaders bebis med sig. Även hon var fascinerad av vad Mille kunde mycket för att bara var 4 månader.
Johan påpekade fort och skämtsamt att barnen fått hans intellektuella drag ;)


Tunisien (risk för långt inlägg)

Vi har haft en bra och härlig vecka. Njutit av värmen och att få ha varit tillsammans utan några tråkiga vardagssysslor... Nu är vi hemma lite brunare och lite gladare =)


Vår resa började tidigt förra Söndagsmorgon. Planet gick redan klockan halv sex på morgonen. Isabelle var lite lycklig över att få gå upp mitt i natten och gick och skrattade över att det var mörkt ute. Mille han sov som en stock i bärselet och vaknade inte förrän det var dags att gå på planet. Han somnade om efter ca 20 minuter och vaknade sen igen när vi varit uppe i luften ett tag.
Väl framme så var det storm, regnigt och väldigt kallt. Inte så roligt att komma fram till kan man säga. Men vi var så trötta allihopa så det gjorde inte så mycket.
Dagen efter var det inte heller så lyckat väder, inte lika kallt som tur var, Vi passade på att ta oss en sväng runt om i Sousse. Åkte häst och vagn och kikade runt...














När väl Tisdagen kom, kom även solen... och den stannade sen kvar resten av veckan!!!
Hotellet vi bodde på hade en egen strand så vi var mesta delen av tiden på hotellet för det var så lämpligt när man har en liten bebis som Mille. Så fort vi skulle någonstans så fick vagnen stanna hemma och bärselet åkte på istället... Det är ju inte så att dom har kommit lika långt när det gäller  barnvagnsvänliga transportmedel och dyligt när man kommer söderut. Men det gick lika bra. Mille sover så gott i det selet så =)


Första dagen solen visade sig...


Issa full med solkräm och kaka...


Jag och Issa tar oss en promenad på stranden...


Pappa och Issa tar ett dopp i poolen...


Issa badar...


Mille passade ävenpå att avnjuta en solstol...


Go trollet...


Dagarna passerad bara förbi och vi tog oss även en tripp till staden brevid... Issa hon har hört så mycket olika språk denna vecka så hon hittade plötsligt på ett alldeles eget språk. Eller hon trodde väl snarare att hon pratade lika som alla andra =)
Mille han har utvecklats jätte mycket denna vecka. Han sträcker sig med full fart efter saker och kan sitta själv i korta stunder.


Plutten sitter själv...


Syskonkärlek...


Turistbild...



Sista dagen bokade vi in oss på en kamel, häst och åsne färd. Issa såg verkligen fram mot denna och hade jätte roligt guppandes fram på kamelen =)
Dom stannade även till på ett ställe där dom gjorde krukor, bakade bröd och hade massa strutsar.









Som sagt har vi haft det jätte bra och jag skulle kunna skriva i en evighet om allt... men nu är det dags att njuta av sin egna soffa ett tag =)







NU...

är vi hemma.... Ska skriva mer ikväll när barnen sover. Har inte kunnat uppdatera för internet fanns inte på vårt hotell.

Jag har blivit utmanad av Anci

5 saker som jag ska göra under 2009


1. Börja i skolan igen

2. Hålla på med vårt nya hus

3. Förhoppningsvis se när Mille tar sina första steg (Han kanske blir över året innan han tar dom, man vet aldrig :) )

4. Bli moster

5. Bada, bada och bada i sommar



Jag utmanar Anna-maria


Glad påsk

Vi har haft en liten familjeträff hos morbror Daniel... Han bjöd på smörgåstårta.
Väl hemma så fortsatte vi röja lite i trädgården. Åka iväg med alla överblivna pinnar mm från gårdagen. Vi har bestämt oss för att koncentrera oss på framsidan detta år. Det tar lite för mycket tid och pengar annars om man ska försöka hinna med allt.

Nu har Mariella (farmor) kommit, hon ska sova över här eftersom vi ska åka inatt. Hämtmaten är på väg och packningen är så gott som färdig. Nu väntar vi bara allihopa på att klockan ska gå och vi får åka till flygplatsen...

Ha det så toppen allihopa så hörs vi när vi kommer hem från Tunisien... (om jag inte hinner blogga från utlandet)

Vårröjning

Gårdagen skulle egentligen sluta i ett hälsosamt tecken med långpromenad... men efter ett telefonsamtal från Riikka så satt hon och Helena här i vår soffa och vi firade lite påsk med vin och gin och tonic. Väldigt trevligt!

Idag har vi börjat klippt ner klätterväxten som är längs vår balkong....  det är inte lite växt att ta bort. Men nu snart är hela borta.
Har även städat... Måste ha rent och fint innan jag reser bort. Jag gillar inte att komma hem till ett stökigt och smutsigt hem =)

Isabelle hon har varit utomhus hela dagen. Cyklat, lekt i grannens sandlåda, grävt med hink och spade, lekt med pinnar ja allt man kan tänka sig. Men nu är hon helt slut. Kan knappt hålla upp ögonen men ska ändå bestämt kolla på film.
Mille han har babblat och babblat... Väldigt roligt att prata medans man har händerna i munnen =)
Han tycker uppenbarligen inte att jag har fin sångröst för han har skrattat som bara den när jag har sjungit för honom idag... har även blivit lite ledsen så fort jag gått iväg och han inte kan se mig.
Nu ligger han sött i pappas knä och sover...


Mille 4 månader

Idag fyller världens bästa Mille 4 månader. Tiden går otroligt fort, samtidigt som det känns som att han alltid funnits hos oss och förgyllt våra dagar.
Isabelle ropade upp hela familjen upp till sitt rum i förmiddags... hon hade dukat upp för en kaffe och thèbjudning. Världens största leende trädde fram när hon såg att Mille, mamma och pappa kom upp för trappan. Det hämder ju inte så ofta att hela familjen lyckas vara hemma på dagarna och kan umgås allihopa en vanlig vardag mitt på dagen =)
Tack påsklovet säger vi =)

Nu har jag packat Issas kläder inför resan. Det tog sin lilla tid. Jag hade organiserat och lagt fram plagg för alla dagar när min telefon ringde. När jag kom upp igen så hade Issa hunnit slängt allt på golvet huller om buller och även dragit ut lite extra från garderoben. Hon ville så klart också packa... Vi hjälptes åt att vika och packa om allt igen =)

Kort på Mille månad för månad:


Mille några timmar gammal


1 månad


2 månader


3 månader


ca. 4 månader

Vaccination klar

Vi kom till Järnhälsan och anmälde oss i receptionen. Satte oss ner i väntrummet... Isabelle och Johan gick till leksakerna medan jag skulle få Mille att sova. Jag satte mig ner i en fåtölj med Mille i famnen. Han somnade på en gång och även jag kände att mina ögon började att falla ihop... Vaknade av att jag hör Isabelle gråta långt borta i ett annat rum. Flyger upp i stolen och försöker hitta vilket rum det kommer ifrån. Öppnar dörren och där står lilla gumman med plåster på benet och klistermärke i handen. Johan säger " Jag skulle hämta dig men du sov så jag ville inte väcka dig"
Jag ville ju vara med på detta... Men omtänksamt av Johan =)
Men herregud... hur kan jag somna i ett väntrum?! Det är faktiskt inte så att jag får dåligt med sömn på nätterna... Får skylla på vädret som jag tyckte var så mysigt tidigare idag =)


Tiden går alldeles för fort ibland...

Dom senaste dagarna har bara runnit iväg. Igår när vi var på väg till dagiset så ringde jobbet och frågade om jag kunde komma in på kvällen. Självklart sa jag eftersom vi snart ska åka bort och behöver ta igen någon dag när vi är borta.
Det jobbiga när det bli så kort varsel är att man ska hinna göra allt det där man måste göra till vardags innan man ska sticka iväg.
Det blev en snabb promenad hem, ta reda på massa tvätt, plocka lite i hemmet, fundera på vad man ska hitta på att äta på jobbet, mata Mille och sen snabb promenad och hämta  Issa.

Tog mig även en promenad hem från jobbet klockan tio och fick ihop 15.000 steg igår.
Var väldigt trött när jag lade mig i sängen och somnade på en gång medan Johan kliade mig på ryggen =)

Man tycker det är alldeles underbart när solen lyser och våren är på väg. Men idag är det mörkt på himlen, regnet öser ner... Och jag tycker det är jätte mysigt! Johan kunde lämna Issa på dagis idag så man slipper stressa och kan bara ligga i soffan och mysa med minstingen. Fattas bara lite åska...

I eftermiddag ska Issa få sin vaccination inför resan. Undrar hur det går... hon är så stor och medveten om allt nu. Förut när hon fått sprutor så har hon varit så pass liten att hon aldrig hunnit reagera på vad som komma skall innan det är färdigt. Nu är hon mycket medveten om det hela. Men det ska nog gå bra och så får hon säkert ett litet klistermärke eller nått av farbror doktorn efteråt.


Påsklov

Nu har Johan påsklov... han är dock inte helt ledig från jobbet men det blir lite kortare dagar. Toppen tycker vi restan av familjen! Isabelle fick nöjet att följa med honom till jobbet idag med.
Jag och Mille hade det bra här hemma... jag passade även på att sova när han gjorde det. Det tar ut sin rätt när man har druckit vin dagen innan =)
Jag cyklade sen till jobbet för att förlänga min medicindelegering... härligt väder och jag och Helena (jobbarkompis) satte oss sen på en parkbänk på vägen hem och njöt lite extra.
Imorgon ska Issa iväg på dagis igen. Det har nästan gått 2 veckor sen hon var där nu på grund av att vi var i Skåne...
Issa bytte för första gången blöja alldeles själv på Mille idag med. Hon kan nog inte bli stoltare =)

Nu ligger Mille på mage utan besvär (dom flesta gånger). Tänk att en filt kan vara så tråkig att ligga på =)

Jag bara räknar ner dagarna nu till vår efterlängtade semester... 6 dagar kvar nu!!!



Syskongos...


Mer syskongos...


Issa badar och pappa passar på att göra en tuppkam...


Mille provar storasysters solglasögon



Lite bråttom...

Har jobbat hela dagen och nu väntar en utgång med några gamla IHM:are...

Ligga på mage

Mille hatar att ligga på mage, som de flesta bebisar gör. Men nu har jag upptäckt att om han får ligga direkt på golvet utan någon filt under så kan han tampas några minuter extra =)
Perfekt tycker jag som lätt kan bli nojjig och tycka att han ligger på mage för lite =)






Uppdatering av Skåneresan...

Vi har haft det jätte bra nere i Beddingestrand. Eftersom det är en liten by vid vattnet så har det inte varit några andra aktiviteter än utomhuslekar nere vid havet och i trädgården. Och sjävklart massa  mys med mormor.
En kväll så tog jag en promenad längs strandpromenaden alldeles SJÄLV. Det var underbart väder och man såg inte horisonten. Havet och himlen gick ihop... alldeles underbart!
Igår kom även Johan... Vi stod och väntade på honom på gården och det blev ett lyckligt och känslosamt möte =) Vi har saknat varandra jätte mycket!
Igår kväll blev det lite vin och efter frukosten imorse så begav vi oss hemåt.
Isabelle och Mille har fått en stor dos av mormor så att dom förhoppningsvis klarar sig till nästa gång vi ses...
Men det var underbart att komma hem. Borta bra men hemma BÄST!

Väl hemma idag så kom Malin, Noah och Adam på besök...

Johan och Isabelle var ute och började klippa ner vår klätterväxt som är längs vår balkong  nu på eftermiddagen. Vi hade tänkt låta den sitta kvar tills grannen kom och berättade att det var fåglar som har byggt bo i den!!! Dom hade bott där i några år så som jag uppfattade det.
Fy farao säger jag... tur att Johan finns för jag skulle inte vilja börja klippa ner den där när fåglar ska attackera mig =)
Dom ritade även upp en hopphage på gården som vi alla har invigt. Perfekt för Issa som vill hoppa överallt....
Man kan inte annat än njuta nu när våren är här. Snart får äntligen alla mina sommarskor komma fram.

Nu blir det Robinson och sen har jag massa serier att ta igen efter min lilla resa. Tanken är väl att jag ska lägga mig i tid för jag börjar jobba klockan sju imorgon bitti. Men har man världens bästa serier att kolla på så går jag hellre trött till arbetet imorgon =)



Hemma...

Nu är vi äntligen hemma... Uppdaterar ikväll för nu väntas besök.

konstigt...

Är det bara här som det inte blir några mellanrader när jag skriver? Allt bara flyter ihop. Konstigt... Hur som helst så är det inte jag som skrivit så utan datans fel....

Härliga väder...

Vi har nyss kommit in från en liten promenad. Det blev några stopp där det skulle plockas sten och pinnar. Mamma/mormor frågade Issa igår vad hon ville göra när hon blev stor... så här löd konversationen:
 Mormor: Vad vill du göra när du bli stor då gumman?
Issa: Jag vill köra buss...
Mormor: Jaha. Är du kär i någon då?
 Issa: Ja, Pontus.
Mormor: Ska ni bo ihop när ni blir stora?
Issa: Ja
Mormor: Vart ska ni bo då? I Göteborg, Malmö eller Bollnäs?
Issa: Mamlö (Nej jag stavar inte fel, hn uttalade det så :))
Mormor: Men vad roligt. Då har ni nära till mig med. Och så kan ni åka över till Köpenhamn.
(Nu fattade inte Issa att Köpenhamn var en stad och hörde dessuton bara ham i ordet)
 Issa: Ja åka och köpa hammare och spik!!!
Mormor: Så sammanfattningsvis så när du blir stor så ska du bli busschaufför, bo med Pontus i Malmö, åka över till Köpenhamn och köpa hammare och spik?
 Issa: aaaa

Vi andra skrattade medans Issa vräker ur sig.... " Du har blivit tokig du mormor"

Idag fick jag filmat när Mille skrattade jätte mycket... Har den på mobilen bara så jag kan inte lägga upp den förrän jag är hemma i Götet. Han har även sen ett tag tillbaka börjat försöka sätta sig upp från halvliggande läge när han ligger i vagnen. Han ser otroligt söt ut när han kämpar på =)
 Vi toksaknar pappa jätte mycket nu... var till och med så att jag ringde till honom och frågade om han kunde hämta oss en dag tidigare. Men nu har vi kommit på andra tankar och känner väl allihopa att vi allt kan vänta en dag till... den som väntar på något gott...

RSS 2.0