Tunisien (risk för långt inlägg)

Vi har haft en bra och härlig vecka. Njutit av värmen och att få ha varit tillsammans utan några tråkiga vardagssysslor... Nu är vi hemma lite brunare och lite gladare =)


Vår resa började tidigt förra Söndagsmorgon. Planet gick redan klockan halv sex på morgonen. Isabelle var lite lycklig över att få gå upp mitt i natten och gick och skrattade över att det var mörkt ute. Mille han sov som en stock i bärselet och vaknade inte förrän det var dags att gå på planet. Han somnade om efter ca 20 minuter och vaknade sen igen när vi varit uppe i luften ett tag.
Väl framme så var det storm, regnigt och väldigt kallt. Inte så roligt att komma fram till kan man säga. Men vi var så trötta allihopa så det gjorde inte så mycket.
Dagen efter var det inte heller så lyckat väder, inte lika kallt som tur var, Vi passade på att ta oss en sväng runt om i Sousse. Åkte häst och vagn och kikade runt...














När väl Tisdagen kom, kom även solen... och den stannade sen kvar resten av veckan!!!
Hotellet vi bodde på hade en egen strand så vi var mesta delen av tiden på hotellet för det var så lämpligt när man har en liten bebis som Mille. Så fort vi skulle någonstans så fick vagnen stanna hemma och bärselet åkte på istället... Det är ju inte så att dom har kommit lika långt när det gäller  barnvagnsvänliga transportmedel och dyligt när man kommer söderut. Men det gick lika bra. Mille sover så gott i det selet så =)


Första dagen solen visade sig...


Issa full med solkräm och kaka...


Jag och Issa tar oss en promenad på stranden...


Pappa och Issa tar ett dopp i poolen...


Issa badar...


Mille passade ävenpå att avnjuta en solstol...


Go trollet...


Dagarna passerad bara förbi och vi tog oss även en tripp till staden brevid... Issa hon har hört så mycket olika språk denna vecka så hon hittade plötsligt på ett alldeles eget språk. Eller hon trodde väl snarare att hon pratade lika som alla andra =)
Mille han har utvecklats jätte mycket denna vecka. Han sträcker sig med full fart efter saker och kan sitta själv i korta stunder.


Plutten sitter själv...


Syskonkärlek...


Turistbild...



Sista dagen bokade vi in oss på en kamel, häst och åsne färd. Issa såg verkligen fram mot denna och hade jätte roligt guppandes fram på kamelen =)
Dom stannade även till på ett ställe där dom gjorde krukor, bakade bröd och hade massa strutsar.









Som sagt har vi haft det jätte bra och jag skulle kunna skriva i en evighet om allt... men nu är det dags att njuta av sin egna soffa ett tag =)







Kommentarer
Postat av: Anonym

Ohhhh vad avis jag blir...vill oxå iväg, hoppas ni hade en mysig resa. KRAMAR till er

2009-04-19 @ 20:26:08
URL: http://tolaviktoria.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men guuuud va härligt det ser ut!!! Grymt lik Markus säger Jonas om Mille :) Så stor dom blir båda två!!! Funderar på att ta tåget ner med Neo snart ja!

Jag mailade dig nu, ska fila lite mer på den och sen rama in den i en vit ram :)

2009-04-19 @ 20:26:27
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fast ja kom ju pådet sen, heter han Wikman eller Svensson? :)

Vi kommer inte att hinna åka sen när Jonas har sem. För ja börjar jobba samma dag som han går på semester, och vi sparar en vecka till utlandsresa, men ja ska försöka kolla lite tåg för det är två veckor mellan kola o jobb :) Jippiiiie!

Kram

2009-04-19 @ 20:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0