Kyrkan bokad

På elva rasten idag ringde jag Onsala kyrka... Nu är det officielt. Den 15 Maj klockan 17.00 blir det bröllop! Nu är det bara resten av alla förberedelser kvar så som klänning, ringar, festlokal, blommor, mat, inbjudningskort mm kvar =). Men nu när kyrkan är bokad så känns det mer verkligt!

Efter skolan idag så var vi och hälsade på Mariella/farmor som kommit hem efter sin 3 veckors semester. Hon hade med sig massor av saker till barnen... Kläder, regnkappa, jacka leksaker, tofflor. Vi hade en del påsar med oss hem med tanke på att vi också var och handlade.
Mille han stormtrivdes med att komma till farmor och ha massa outforskad yta att krypa på. Hade inte tid att sova ens så han somnade som en stock i bilen på väg hem.

Issa har varit/kommer vara med om mycket roligt denna vecka. Igår Liseberg med moster, imorgon sova hos farmor, Lördag till Måndag bär det av till Astrid Lindgrens värld med hennes andra moster. Fullspäckat schema för lilla prinsessan. Vi kommer inte se henne på hela helgen så det kommer bli tomt här hemma. Hon däremot kommer att ha fullt upp med roliga saker så hennes helg kommer nog att gå väldigt snabbt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha hamen ja har ju inge internet så ja kan ju inte :) Men ja ska göra det såfort som vi får internet. Fattar inte hur det kan ta fyra veckor innan man ska få det inkopplat :)

2009-08-14 @ 16:58:51
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va roligt för Er att ni bestämt datum och plats. Roligt med all planering, men det är ju du en hejare på. Kram Jenny

2009-08-14 @ 20:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0