Liseberg (en liten stund iallafall)

Jag och Johan började gårdagen med en god frukost nere på stan innan vi hämtade upp barnen.
Issa hade varit duktig och hjälpt mormor med mycket... lekt med Mille medans hon lagade mat, slängt sopor mm. Båda hade somnat snällt (Mille först) vid halv åtta, åtta tiden.
Väl hemma så kom Daniel förbi med Malte. Daniel skulle hjälpa till att jobba utanför Ullevi och sälja biljetter så vi var hundvakt åt lilla Malte. Issa hon gick omkring och satte på koppel hela tiden på hundstackaren och drog med han upp på sitt rum... Där satt de två och lekte med Issas leksaker resten av kvällen =). Mille han kröp efter Malte så fort han fick syn på honom.

Idag så började vi dagen med att äntligen lägga lite extra fogsand mellan våra plattor som vi lade för en månad sen. Inte det roligaste att göra så det har blivit att vi har dragit lite på det. Men nu är det gjort!
Sen bar det av till Liseberg. Herregud vad folk.... vi orkade inte stanna kvar så länge då det till och med var 40 minuters väntetid på barnkarusellerna. Vi köpte oss istället en glass och strosade omkring. Vår lilla prinsessa vill ALDRIG åka vagn, men ska vi till Liseberg så måste den med. För hon är livrädd för Lisebergskaninerna och vill alltid hoppa upp i vagnen och gömma sig under filten när de går förbi. Och mycket rikitgt, när vi går förbi kaninhuset idag så skriker hon efter filten, som tyvärr inte vi hade med oss. Hon fick ta Johans tröja istället... Och där satt hon gömnd tills vi gick därifrån =).
Därefter så gick vi förbi tant Ulla (vår gamla granne från när vi bodde in the city) och hälsade på. Hon blev lika glad som alltid och var chockad över vad barnen hade växt på några månader. Mille och Issa fick med sig varsin porslinshund hem =).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0