Mille på upptäcksfärd

Varje gång Mille ger sig ut på krypande upptäcksfärd så hittar han så klart alltid något som man inte få pilla på. Vi har aldrig tagit bort saker varken med Issa eller Mille. Vi har tyckt att de ändå ska lära sig vad man får och inte får leka med. Hur som helst, så när Mille försöker sig på att leka med blomjorden i blomman, ta tag i ljusstakar mm så börjar han klappa händerna varje gång man säger "Nej, Mille. Den får du inte leka med!".
I förrgår så satt jag och mamma på golvet och lekte med honom... Han kröp runt och hittade blomman. "Nej, Mille. Inte blomman!"... Han börjar klappa händerna. Han kröp vidare och hittade en stor ljusstake. "Nej, Mille. Inte ljusstaken!"... Han börjar klappa händerna. Han kröp till dvdn... "Nej, Mille. Inte dvdn!"... Han börjar klappa händerna.
Jag och mamma kunde knappt hålla oss för skratt när han med sin busiga blick försökte flirta in sig hos oss när han hade varit busig =).

En annan sak han gör nu är att visa hur stor han är. Fast på sitt egna lilla sätt... Frågar man honom hur stor han är så sträcker han inte upp sina egna armar och visar själv. Utan han tar tag i våra händer så att vi ska dra upp och sträcka på hans armar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0