Söndag

Brunchen på Soho med Mariella, Nena och Flaco var jätte god. Och det var jätte roligt att träffa Nena och Flaco. Dom bor i Tyskland så det händer ju inte så ofta.
Eftersom alla i Johans släkt är spansktalande så försöker de alltid att prata lite extra spanska med Issa och Mille. Det har aldrig fallit Johan naturligt att göra det hemma, även fast han talar fytande, så de är inte så haj på det. Ganska roligt att se hur barnen reagerar på det... Issa hon kan ibland nicka lite blygt när hon fattar eller tror att hon fattar vad som sägs. Annars kollar hon bara lite blygt och säger "Jag vill inte prata spanska". Hon är ganska så införstådd med att det finns olika språk då det även pratas mycket engelska här i släkten med (systers man är engelsk). Mille han förstår så klart inte grejen än så han skrattar bara mest åt allt som sägs =).

Vi satt nog där i nästan 2 1/2 timme och barnen började tillslut bli rastlösa och trötta så vi begav oss hemåt. Väl hemma så var det JAG som somnade.... Vi vuxna behöver tydligen också sova middag =).

Nu är det bara att öppna ett excelark och börja plugga igen... Imorgon är den stora dagen. TENTA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0