Ullared

Innan vi åkte till Ullared imorse så kollade Issa på Alfons Åberg (eller Alfons Blåbär som Issa säger). Hon har aldrig sett det innan, vet inte varför för det var en av mina favoriter som barn. Men tyckte att det passad alldeles utmärkt nu när hon och Alfons är som ett radarpar.... JAG SKA BARA!!!
Så idag när vi var och shoppade så berättade hon att Alfons alltid säger att han ska bara och hans pappa ropar att han ska komma hela tiden. Precis som det låter hemma hos oss =).
Det är roligt att höra sina egna ord i Issa ibland. När vi ropar på henne när det är middag eller nått så skriker hon från ovanvåningen "Ni behöver inte tjata 1000 gånger!" Det finns massa, massa saker som hon sagt under veckorna som bara är hysteriskt roliga men så glömmer man tyvärr bort det innan man hinner skriva ner det.

Nu har vi kommit hem från Ullared iallafall. Några tusen kronor fattigare men många saker rikare. Ny DVD, kläder, ansiktkräm-rengöring, smink, våffeljärn plus massa andra saker.
Barnen var väldigt duktiga under tiden vi vandrade runt. Kan nog säga att det var topp 3 under våra shopping eller mathandlingar. För annars måste jag medge att de inte alltid lyssnar och går vid vår sida....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0