Liseberg, skolan och föräldrarmöte

Vi avslutade helgen och 2:a advent med Liseberg. Mille älskade alla djur som fanns där och att få springa omkring så klart. Vi hyrde ett par skridskor till Issa och Johan, sen bar det av ut på Lisebergs egna skridskobana. Det var första gången Issa åkte så det var lite Bambi på hal is. Så nu morfar får du fortsätta skridskoåkandet med henne när vi kommer upp till Bollnäs för att få henne till den bandyspelare du vill ha ;).



 

Som den stolta storasyster Isabelle är så ska hon alltid hålla Mille i handen =)




Idag var det dags att packa ihop block och penna igen och bege sig till IHM. Nu har vår sista kurs startat (Företagsjuridik och beskattningsrätt)... Sen är det "bara" exjobb och sista praktiken kvar!
Vi går bara 3 dagar innan jul så det kommer bli många kvalitetsdagar med familjen nu innan Johan börjar jobba, inskolning för Mille på dagis och sen heltid där för båda barnen.

Johan och barnen kom och hämtade mig på skolan så att vi kunde luncha ihop för att sen gå och inhandla den sista julklappen. Skönt att ha det gjort!
Kvällen inleddes med föräldrarmöte på Isabelle dagis och nu sitter jag och Johan och mumsar i oss varma mackor.







Isabelle passade på att busa lite inne på Zara... =) 








Kommentarer
Postat av: Riikka

Hej vannen! Ser ut som att ni alla mar fint! Vi har det ocksa valdigt skont! Akt runt ganska mkt men nu har vi stannat till pa Koh Chang i Thailand. Gratta Mille i efterskott! Har du hort nat mer fran E??? Kanske for tidigt va? Haller tummarna! Ses snart! KRAM

2009-12-08 @ 14:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0