Nena på besök

Ja Johans moster Nena är på besök från Tyskland. Så ikväll så vill farmor och Nena låna Issa. Hon kommer sova över där och bara få bli bortskämd =)
Issa har varit ganska blyg för henne dom andra gångerna dom träffats (har ju inte blivit jätte många gånger då hon bor i Tyskland) men igår så var det bara hon som gällde! Hon är superlycklig att få åka dit och det är roligt, speciellt för Nena.
Jag, Johan och Millkillen vi ska bara äta chips, godis, pencillin och kolla på melodifestivalen.

Annars idag så har vi varit och tagit vår obligatoriska lördagsfrukost på stan. Mums gott var det!!
Mille han sov så gott i sin vagn förutom när vi skulle äta så klart. Tänk att det alltid är så att han ska vara vaken när man själv ska försöka få i sig lite mat. Men han vill väl inte missa en sekund av nått som kan vara av intresse. Sen när mamma ska gå sin runda och kolla på kläder somnar han gott, det är inte lika intressant =)
Riikka kom sen förbi och hälsade på en sväng. Issa bjöd som vanligt på pärlor och thè med sina små kaffekoppar. Jag undrar vad hon tänkt att det är för matträtt dessa pärlor. Men de har blivit lite av en favvorätt iallafall.

Det blir av att vi åker upp till Bollnäs nästa helg. Så nu måste jag ta och hitta lite välkommen-till-världen presenter till Julie och självklart grattis-till-att-ha-blivit-storebror present till Rio.

Mille har verkligen fått rätt dygnsrytm nu... lite för mycket till och med. Han är så trött och sover på kvällarna att han knappt får i sig av sitt sista mål. Vilket resulterar i att han är hungrig vid halv fem på morgonen. Så har det varit dom senaste tre dygnen. Men jag ska inte klaga. Det är bara jag som är bortskämd. Och vad är det att klaga om egentligen om han sover så gott som hela kvällen och vaknar till vid halv fem, vill ha mat och somna om igen.
Han har börjat dregla mycket med och tar sig i munnen precis som om det skulle klia. Tänder på gång redan??!!
Plutten min växer så fort....


 Tack så mycket Anna-Maria för den fina bloggen!!

Kommentarer
Postat av: Moster Anna

Det var så lite så! :) :)

Neo började också dreggla som en tok o ta sig i munnen tiiiidigt, men när kom första tanden?? Nio månader ha ha! :) Kommer ihåg när vi var ner till gbg i Augusti och Malin sa nått till pappa Rolf om att, låt han äta det där han har ju massa tänder, då hade han noll :)

2009-02-21 @ 17:21:07
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Föresten, ska jag ändra så att texten blir lite större? Det syns lite dåligt nu nästan...

2009-02-21 @ 17:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0