Öppna förskolan

Vi var för första gången på Eklandas öppna förskola idag. Vi kom mitt under sångstunden, som jag inte visste att dom hade. Jag skulle diskret försöka klä av barnen och sätta oss i ringen. Det skulle ha funkat jätte bra om inte Issa hade fått för sig att vi hade hamnat hos doktorn. Alla satt ungefär 3 meter från ingången där vi stod och klädde av oss. Det första Issa säger (HÖGT) när vi kommer in är:

Issa: Nu är vi hos doktorn!
Jag: Nej vi är ju på öppna förskolan gumman (med ett stelt leende mot dom andra föräldrarna)
Issa: Nej mamma, nu är vi hos doktorn. Mille komma ut ur magen.... plupp, plupp!

Ja hon är allt rolig lillstumpan och alla där var jätte trevliga och vi satt och pratade med några mammor och pappor efter sångstunden. Vi stannade lagom till att det var dags för barnen att sova middag. Och vi har ju bara 30 meter hem därifrån så det vart ingen ansträngande promenad idag.
Både Issa och Mille har pratat med mormor idag. Issa skulle visa henne vart hon bodde på kartan, via telefonen funkar inte jätte bra men det gör inget för mormor fattar vinken iallafall. Mille han gurglade fram några ljud han med. Morfar han ringde med idag men då var Issa för insatt i Bolibompa så hon var inte lika pratglad tyvärr...

Sofie, en vän från Bollnäs hörde av sig idag och sa att hon var på väg till gbg med jobbet. Så henne ska vi ta och träffa i veckan... supermysigt!

Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Ha ha ha ha men guud sa hon det? Lilla stumpan! :) Skulle ha en bandspelare runt halsen på henne och dokumentera allting ju! :)

Har ni hört nått mer om bil??

2009-02-17 @ 10:08:48
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0