Bad, spel, släkt mm...

I Onsdags packade vi ihop oss och åkte hem till Åsa, Magnus, Rio och Juli. Det badades i poolen, lektes och lagades god middag. När barnen sen sov kom spelen fram. Vi hade så roligt och det var länge sedan man skrattade så mycket. Vi kom i säng runt två tiden och Mille vaknade så klart klockan fem som han aldrig gör annars. Vi var lagomt pigga när vi efter frukost och lite förmiddagsmys satte oss i bilen och åkte till (min) morfar. Det är så vackert där ute i hans stuga, som ligger omringad av vatten, åkrar och underbar natur.
Issa sprang omkring och lekte, åt hemlagad tårta, bullar och mammas favoritkakor Ökensand. Mille han charmade så klart med sitt glada humör och härliga skratt.
Barnen somnade hyfsat tidigt igår kväll efter mycket intryck och vi resterande av familjen kollade på film.

När vi vaknade imorse  sken solen så det blev en snabbis ner till stranden. Och ikväll ska (min) pappa ut och äta med ett par vänner så vi blir själva här hemma. Det ska lagas fläskfilè med champinjoner och grönmögelostsås och pressad potatis... MUMS!!

Imorgon far vi hem till Göteborg igen för det vankas dop för lilla Meela.

Får inte glömma bort att berätta att Mille kryper nu.... Idag på stranden så tog han sig fram i bra fart bara han hade lite roliga saker att ta sig fram till!!


Kort utlovas när vi är hemma, då min sladd till datorn ligger hemma i Eklanda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0