Tisdag morgon

Nu har Mille flyttat över till sitt rum på nätterna... Han har sovit med oss fram till nu, förutom några gånger i sin egna säng men eftersom jag har varit en liten vekling och viljat haft honom hos oss i vår säng så har det mest varit det =). Men han tar så mycket plats och rör sig så mycket så är det dags för sin egna lilla säng. Och då får han även flytta in i sitt rum. Men man märkte igår när vi lade honom att han är van vid mycket plats. Han låg och vred och vände sig och fick knappt plats (tyckte han själv). Han somnade tillslut utan några problem.

Om några timmar är det dags för Milles 6 månaderskontroll på BVC. Jag tycker det är så roligt varje BVC- besök när man ser hur mycket han har växt, utvecklats som han ska mm.

Ikväll ska mormor ha Mille och farmor ska ha Issa och jag och Johan ska antingen gå på Liseberg eller så ska vi kanske ha ett Prison Break marathon. Vi har inte kollat på ett enda avsnitt sedan Mille föddes. Det är absolut inte lika bra som det var när det började men man vill ändå se hur allt slutar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0