Mille ställer sig upp...

Jag har glömt bort att berätta att prinsen sen en tid tillbaka reser sig upp till ståendes nu för tiden... Och fort går det!


Omöjligt att få bra bilder när båda barnen hoppar omkring... men roligt har de =)




Sen var det dags att sätta sig ner =)




Idag har vi tillbringat dagen på stan. Vi åt god Brunch med Mariella/farmor och Ida och Jenny (Johans brorsbarn) som är nere i Göteborg och jobbar med U-21 EM. Flickorna fick gå och jobba direkt efter maten och vi strosade omkring i värmen. Jag hittade världens finaste kläder på rean på Zara till Issa. Är det någon som har missat deras barnkläder så kan jag varmt rekommendera!!!

Issa sov hos kusin Noah inatt. Dom har haft det jätte bra och lekt och sprungit omkring medans moster Malin har sprutat vatten på dom. Hon ska även följa med dom imorgon och sova i husvagn i Strömstad i 2 dagar. Det kommer bli tyst och tomt här hemma då, eller morbror Marcus kommer ju ikväll och morfar imorgon så det kommer nog jämnas ut lite =)

Båda barnen är fortfarande vakna. Issa somnade i bilen på vägen hem från stan så hon är jätte pigg. Mille han somnade i bilen när vi var och handlade ni ikväll så han kommer säkert vara vaken 1 timme till. Men vad gör det...

Nu inväntar vi bara Marcus som vi hoppas komma snart!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vad söta dom är!!! Mille är verkligen en kopia av Vicke fast mörkare då förstås :=) Kram på er!

2009-06-28 @ 21:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0