En dag med morbor Daniel...


Först var vi och lämnade Issa på dagis och sen var vi och träffade morbror Daniel. Vi tog en god (och billig) frukost, det lönar sig att vara stamgäst ibland =)
Var ganska kallt på morgonen men sen så klarnade det upp och vart härligt vårväder. Det var så skönt att få komma ut lite i friska luften igen efter några dagar inomhus när man varit sjuk.
När vi sen hämtade Issa igen så sov hon fortfarande middag. Hon var så trött... inte konstigt när hon var vaken sen 05.30 imorse. Hon som annars brukar vara en riktig sjusovare om hon bara vill.  Dom hade även varit ute i skogen och lekt. Var nog nyttigt för Isabelle "energiknippet"  Wikman att komma ut idag med =) Just nu håller hon på och går omkring och sjunger på sånger från dagissamlingarna dom har på mornarna. Snart dags för henne att krypa till sängs...

Mille hade ont i magen eller nått inatt så han låg och bufflade i sömnen i tre timmar... det känns idag kan jag säga. Ska hoppa i ett härligt bad och sen kolla på lite lipstick jungle.
Annars har han varit på ett toppen humör idag. Han är inte svårflörtad den herren. Det räcker med att kolla på honom så smilar han med hela ansiktet.


mnnbvfqqh.¨¨ymgg,gfdsasDZXVBM-     (godnatthälsning från Issa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0