Fredagkväll

Vi tog oss ner på stan idag och träffade Daniel och Oliver... Vi började så klart med en obligatorisk fika på vårt vanliga ställe.
Issa skulle så klart inte sitta i vagnen som hon aldrig vill nu för tiden... spring i benen kan man allt säga att prinsessan har =) Istället fick hon dra Oliver i hans vagn, vilket är en stor hit!  Problemet är bara att hon för det första är så lyrisk att hon får dra vagnen att hon kollar bakåt på oss hela tiden för att försäkra sig om att vi ser detta, istället för att hålla blicken på vart hon kör. Och för det andra att hon är lite för kort för att se vart hon kör. Men Daniel tar detta med ro och hjälper henne när det behövs svängas =)
Hon fick även klappa polishästar som gick och strosade på stan...







Det var meningen att vi skulle köpa hämtmat ikväll för vi orkade inte laga någon mat. Men varken jag eller Johan orkade gå och köpa mat så det slutade med färdig fryst fiskgratäng och varma mackor... Det började med att vi skulle slippa stå i köket men slutade med att jag stod och gjorde champinjonstuvning till varma mackor. Bakåtvänd lathet eller vad man ska kalla det =)


Smög in till både Issa och Mille och tog kort när som sussar...

       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0