Vaccination

Idag fyller Mille 3 månader och då var det även dags för första vaccinationssprutan. Barn födda efter september förra året får nu också pneumokockerspruta (hjärnhinneinflammation) vilket är jätte bra. Issa fick vi gå till en vaccinationsklinik och betala för den.
Sprutan är lite större än den "vanliga" sprutan så han grät lite mer när den kom. Men som den snälla storasyster Issa är så höll hon honom fint i handen och tröstade... Så nu har han två små söta plåster på varje ben. Dom kan bli lite sjuka efter vaccinationen men vi hoppas att vi slipper det. Inget än iallafall. När Issa fick dom så märkte vi redan efter några timmar att hon vart febrig.

Vi åkte sen direkt hem och började laga lunch. Malin ringde när vi precis hade kommit innanför dörren och frågade om vi var inne i stan och ville ta en lunch. Typiskt att hon inte ringde en halvtimme tidigare när vi var i gbg.
Efter maten somnade Mille och Issa satte jag på en film åt ihopp om att få vila lite själv. Ibland är det allt underbart att bara få ligga på soffan och ta det lugnt.

Imorgon ska Issa på dagis och jag funderar på att gå med Mille på babyrytmik...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0