1 Maj (1 dag för sent)

Inga demonstrationer för vår del igår, utan dagen gick i trädgårdens tecken...
Vi rensade rabatten som var översvämmad av gamla buskar och ogräs, var till Plantagen och inhadlade lite blommor till balkongen.
Nu är baksidan kvar med altanen men den väntar vi med för vår förening har lagt in en motion för att få förlänga vår baksida så det känns lite onödigt att fixa den om man ska göra om allt sen.


Resultatet:













Runt sju på kvällen sen så ringer mamma som är på väg upp från Skåne med sitt flyttlass så det var bara att sätta på sig sköna kläder och förbereda sig på att hjälpa till att lasta ur allting. De kom förbi med flyttlastbilen och hämtade upp mig och Isabelle blev smått chockad när hon såg mormor kliva ur bilen. Hon sprang fram och var hur glad som helst. Mille han bara skrattade han med =)
Vi var klara med allting 3 timmar senare och jag somnade på en gång... Men nu bor mamma/mormor i gbg. Alldeles perfekt nära och bra och vi kan träffas när vi vill!!



Ikväll blir det grillning och Daniel, Yasmin och Oliver kommer hit. Det kommer bjudas på Fläskfilè, potatisgratäng, rotfruktsgratäng och en stor god sallad.


Två bilder på barnen från dagen:




Kommentarer
Postat av: MissyElliot

Det är så söta, dina småttingar!

:-)

2009-05-03 @ 09:16:12
URL: http://missyelliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0