Åhh morgon vila!!

Mellan klockan halv nio och halv tio imorse så låg jag, Issa och Mille och vilade framför Bolibompa. Det händer aldrig i detta hus!!! Sover den ena så är den andra pigg och ska leka... Men gud vad det gjorde mycket. Nu har jag fått lite krafter igen för att fixa tvätt, laga lunch och lite annat smått och gott =)
Något av det som jag sakar mest och som man ska ta tillvara på innan man får barn (kan kännas som en struntsak innan man får barn) det är att verkligen UPPSKATTA att man får vila, vare sig det är att slappa framför TV:n eller en liten tupplur, när man känner för det!!! För är det något som folk ofta missuppfattar när man är mammaledig det är att det är så fuskigt att bara gå hemma hela dagarna.... Men det är ett 200% heltidsjobb!!! =)




 


Kommentarer
Postat av: Moster

Det var jättefint, men det är för litet, ett runt som rymmer fyra personer, men vi ahde sån tur att en jobbarkompis till Jonas skulle köpa det så han åker dit med det nu, vi får mer än vad vi betalade för det, han menade väl för besinkostnad o sånt he he :)Så nu vet ja inte vad ja vill ha för ett bord, nå tips?

2009-05-08 @ 16:20:49
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

300% å :)

2009-05-08 @ 20:08:14
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0