Heldag hos moster och kusin

Vi har varit hemma hos Malin, Adam, Meela och Noah hela dagen. Issa och Noah har börjat bli som syskon nu, det blir väl så när de är nära släkt. De bråkar om vem som ska komma först till matbordet, vem som ska vinna och äta upp först, vem som ska ha de olika leksakerna... Men de gör inget annat än att verkligen bry sig om varandra heller. Om Issa slår sig så kommer Noah nerspringandes för trappan och ropar på oss och tröstar henne. Om Noah slår sig gör Issa detsamma. 

Det är verkligen bara att gå, gå och gå som gäller för Mille nu för tiden... Gåstolen är också en hit men helst ska det vara på riktigt =) Han skrek av lycka idag när han sprang omkring i deras vardagsrum. Mamma kom uppspringandes från källaren och undrade vad det var som lät. Jag skrattade och berättade att det bara var hennes barnbarn som var överlycklig.






Dagens samtal mellan pappa och dotter:
(Isabelle har hittat två kort)

Issa: Pappa, vem är de här?
Johan: Ja det är din gammel,gammel,gammelfarmor.
Issa: Jaaaaaa (överlycklig), vi träffa henne på Tisdag!
Hon går sen och hämtar det andra kortet...
Issa: Pappa, vem är det här?
Johan: Det är din gammel,gammel,gammelfarfar.
Issa: Jaaaaa, vi träffa honom på Tisdag med!


Imorgon vankas det Bamsedag med sång, morotsutdelning med Lilleskutt och mycket annat smått och gott som vi ska gå på. Underbart med röda dagar så att vi får ha älskade pappa hemma lite extra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0