Choklad

Vi skulle till Universeum idag men ångrade oss i sista sekunden och åkte till Göteborgs stadsmuseet istället där de hade en utställning om choklad. Ni kan bara gissa hur glad Issa blev av all gratis choklad som fanns! Lite för mycket folk i min smak men huvudsaken barnen trivdes med det.

Igårkväll hade vi famljen Dove här på middag. Det blev kycklinggryta, vin och en massa kortspel ända in på småtimmarna. Barnen somnade ganska sent men de hade så roligt. Noah och Issa somnade nere i gästrummet, överlyckliga över det nya rummet!

Jag skrattade gott åt vår lilla prinsessa idag när hon kom ner med sin sångbok. Hon började sjunga på Pippi Långstrump. När meningen "kappsäck full med pengar...." kom så sjunger hon överlyckligt sin version "Tack så mycket pengar..." Och "Nu ska vi leva loppan..." blev istället "Hej sa lilla Lotta..."
Vid sängdags så ville hon även förutom en saga att Johan skulle sjunga Trollmors visa. När Issa var nyfödd och pappa/morfar kom ner till Göteborg för att träffa sin lilla skatt så gick han omkring och bar och sjöng den för henne varje gång hon var ledsen. Så den låten är lite extra speciell...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0