Kil

I Fredags var Mille på återbesöket för sina öron. Högra örat var fortfarande inte 100% bra än. Men som tur var inget de behöver behandla. Så ytterligare en efterkontroll om en månad sen hoppas vi att det är bra!
Vi satte oss sen i bilen och for upp till Kil. Vi kom fram till god middag hemma hos syster Jenny. Lite besök hos faster Maria och lite Wii spel =).
I Lördags så var vi hela dagen hos Maria och Putte och träffade även mina kusiner Carro med hennes lilla bebis Adrian, Veronica och Fredrik. Åkte sen hem till Jenny igen och lagade mat och drack lite vin. Jag och Jenny hade sen en utgång i Karlstad. Trevligt!
Idag har vi träffat Johans bror Johan, Katarina, Ida och Jenny. Tänk att både jag och Johan har syskon i lilla Kil. Märkligt =). Sen bar det iväg till skogen. Det var dags för svampplockning. Barnen sprang omkring med pinnar och hade det trevligt och Mille turades vi om att bära omkring på. Ganska omöjligt att ha vagn i skogen. Vi kom hem med två kassar svamp så nu blir det mycket svamp i maten till hösten.

Imorgon åker vi hem och då kommer det lite bilder!

Kommentarer
Postat av: kattis

har du tid att fika på onsdag eller fredag??



Puss o kram

2009-09-07 @ 15:51:47
URL: http://blogg1985.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0