Knattelopp

Idag ska vi iväg och springa, eller Issa ska springa. Till förmån för sjuka barn på Drottning Silvias barnsjukhus. Det var dom som räddade livet på vår prinsessa för två år sedan så det är bara en självklar sak för oss att göra detta lilla för att hjälpa till! Bor ni i Göteborg så kom och var med vettja!!

KNATTAR SPRINGER FÖR SJUKA BARN

42 195 centimeter som gör skillnad!

Söndagen den 13 september genomförs Centimetermaran i Haga där barn upp till 125 centimeter får en chans att gå eller springa en hundradels maraton till förmån för patienterna på Drottning Silvias barnsjukhus.

Loppet som är 42 195 centimeter (421,95 meter) långt och går genom Haga är öppet för alla upp till 125 centimeter. Hela startavgiften på 50 kronor går oavkortat till att göra skillnad för patienterna på barnsjukhuset.

Alla barn som är med och tävlar får en individuell

Registrering och uthämtning av nummerlappar från kl. 12.00 (första start ca. 13.00). Startavgiften betalas kontant på plats. Antalet tävlande är begränsat och föranmälan kan göras på: [email protected] (Uppge:

Oavsett om du har barn som är med och springer eller om ni kommer som publik. Missa inte denna folkfest. Kom till Haga söndagen den 13 september för att vara med och göra skillnad för barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus du också!

För ytterligare information: www.centimetermaran.se och frågor: [email protected] Arrangörer: Haga Företagarförening och What a Diff.

nummerlapp, målgångsfika, belöningspåse samt en alldeles egen guldmedalj. VAR och NÄR? Söndagen den 13 september vid lekplatsen mitt i Haga (nedanför Skansen Kronan, mellan Östra Skansgatan och Kamponjärgatan). Namn, Ålder, Längd, E-post). Eventuella restplatser registreras på tävlingsdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0