Mycket plugg

Ja vi har en svår kurs nu. Tenta på Fredag så det hinns inte med så mycket annat. Ibland måste man dock vila hjärnan lite för annars går inte allt in. Jag och Elina satt några timmar idag. Sen hem och leka lite med Mille och Johan. Och innan vi åkte oc ämtade Issa så stannde vi på MediaMarkt och köpte en ny TV. En stor en, 50 tums. Sitter och kollar på den nu. Ja stor är den!

Mille har börjat fått humör nu.... riktigt humör! Får han inte som han vill blir han sur och slänger sig framåt. Tänk att båda barnen fick mitt humör ;). Issa hjälper till ibland och säger till honom vad han får inte får göra. Hon känner sig lite viktig i sin roll som storasyster =).

Issa har haft en bra dag med mormor igår. Lekpark, prat om tältning, lagat mat, ätit russin, gosat i sängen. Imorse hade Malin och Meela kommit oc ätit frukost med dom. Jag fick sen ett telefonsamtal där mamma/mormor berättade att Malin och Issa hade bestämt att hon skulle följa med dom hem och leka med Noa ett tag. Issa verkar tro att hon kan ta alla beslut själv nu för tiden... Sova hos mormor, åka hem till Malin ;). Klart att hon fick det och när vi hämtade henne ikväll så var hon ifull gång med massa lekar och hade det superroligt.

 

Nej nu är det tillbaka till skolböckerna i 20 minuter till... sen får det vara nog för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0