Mille 2 år! <3

Om fyra timmar var det exakt två år sedan vår lilla prins kom till oss. Jag kommer aldrig glömma hur han såg ut när han kom, men sin lilla "grodställning" och hur lik han var Isabelle!
Det finns kort som varken jag eller Johan skulle se skillnad på vem som var vem när de var nyfödda om det inte hade stått datum när de var tagna =).

Från första gången Isabelle och Mille träffades på BB var det kärlek mellan dom. Isabelle stoppade in sitt finger i munnen på honom så att han kunde suga och inte vara ledsen. Mille var tacksam och tog detta finger som sin egna lilla napp. Sedan har det bara fortsatt... Syskon som älskar varandra villkorslöst.
De bråkar ofta om små saker såklart, men slutar alltid med ett förlåt, en kram och puss och sedan är de igång med att leka och ha roligt på deras egna och underbara sätt.

Mille har under dessa två år utveklats till en enormt fin, glad, envis och nyfiken kille. Han har några saker som han bara älskar att göra. Det ena är att leka med bilar, tåg, bussar, flygplan, helikoptrar mm. Det har alltid sedan han kunde åla sig fram på golvet följt med något slags fordon i hans hand.
Det andra är att laga mat. Så fort han hör någon i köket kommer han framspringades med sin pall och ska hjälpa till. Ibland är det svårt att få bort honom från bänken när maten väl är färdig =).

Mille är en stor pojke nu och kan göra saker som stora pojkar kan göra som tex räkna och gå på toaletten. Men hur stor han är kommer att bli som kommer han alltid att vara min lilla "bebis".


Vi älskar dig lillprinsen!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0