Julen utrensad

Igår passade vi på att rensa ut julen. Fast det var inte meningen att vi skulle göra det denna helg, men vi tog tillfälle i akt då vårt busfrö vid namn Mille lyckades välta hela granen!
Isabelle tyckte det var lite tråkigt och stoppa ner tomten i lådan och berättade hur mycket hon tyckte om honom samtidigt som hon kollade ut genom fönstret och såg små snöflingor falla ner. "Titta vad mycket det snöar. Fast det är lite snö. I Bollnäs är det mycket snö. Nu är det jätte många timmar kvar till nästa Julafton."

Vi var även händiga och förnyade Isabelles rum med omöblering och nya vägghyllor. Resultatet blev jättebra och nu får hon även plats med alla nya julklappar =).

Kvällen tillbringades med Yohanna som kom till oss och sen en sväng på stan.

Efter frukost och lunchbestyren idag så tog vi oss en långpromenad i kylan. Uppfriskande och härligt... Dock inte lika härligt för Issa som började gråta efter halva vägen och höll sedan på tills vi kom in genom dörren hemma.

Helgen har gått fort och imorgon vankas det jobb. Litte pirrigt då det är första dagen men jag längtar och tror att detta kommer gå galant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0