Trettondagsafton

Och ledig mitt veckan... Inte nog med det så har det snöat och blivit alldeles vitt här på västkusten. Lite för kalla vindar men vi tog oss ut en sväng och åkte pulka. Sedan hem för att fixa lite i hallen och en ny "dörrmatta" så att man kan gå in utan att snön smälter och det blir alldeles vått i hela hallen, tvätta lite medans barnen åt lunch för att sen få lite varm choklad.
Rena lyxen att få vara ledig så här mitt i veckan och kunna greja och fixa och umgås med barnen.

Jag jobbade halvdag igår (dagen innan röddaglyx) så jag hann båda med att ta en sväng om skolan och sedan kom Nina och hennes lilla bebis Emilia som är 4 månader gammal förbi på en fika.
Isabelle hade sin första dag på dagis och hon hade haft det jättebra. Det var nog roligt att få träffa alla kompisar igen. Med sig hem hade hon en teckning till Mille. Det var en sträckgubbe som föreställde Mille och i luften flög massa ballonger. Superfin!!
Till kvällen ville hon kolla på Nicke Nyfikens jul. Det var där, innan filmen började, som det visades en jordglob på tv:n och som hon sa det helt lyckade meningen: "Varför är det en bollkarta på tv:n?" Det är bara helt underbart vilka ord som kommer ur barns mun ibland. Och det är ju helt rätt med!

Mille springer bara omring här hemma och är lycklig hela dagarna. Tjuter ut glädjeskrik och är bara allmänt glad. Härligt att se då han varit förkyld ett bra tag och inte varit gnälligare än vanligt under jul och nyår. Men nu är vår glada kille tillbaka. Hans hår har växt ganska mycket och han är så söt där när han tittar fram under sin lugg. Och när han är nyvaken och hans läppar är lite uppsvällda och större än vanligt (han har ärvt mina fylliga läppar) är han bara så fin och go så att man bara vill pussa ihjäl honom. Johan och någon annan (kommer inte ihåg vem) tycker att han är lik Nicke Nyfiken =).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var ja som sa att ja tycker han e lik lill Nicke :)

2010-01-06 @ 21:44:43
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Jenny

Här skulle vi också behöva en ny dörrmatte men glömmer jämt bort det när man är i stan och blir påmind varenda gång jag öppnar ytterdörren! Suck ;)



Hihi



Ha en fin kväll, kram Jenny

2010-01-07 @ 22:19:29
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0