Vad hände med badkrukan?!

Stannar upp för en snabb uppdatering...

Vi är i Bollnäs. Kom i Söndags och har haft sådant fint väder att det knappt går att vara utomhus om man inte ligger vid vattnet för att svalka sig hela dagarna. Men man ska inte klaga!
Mille hatar att bada om inte vattnet är badkarsvarmt. Vi har tvingat i honom några gånger med buttra miner... fram till idag. Vi åkte ner och tog oss ett kvällsdopp och helt plötsligt älskade han det. När vi några timmar senare kom till mormor hoppade han i poolen och vägrade gå upp, tills vi tillslut fick lyfta upp honom för att han skakade tänder. Det är mycket roligt att han har insett hur roligt det är att vara som en fisk i vattnet =).

Igår åkte vi ner till Gävle och träffade Peter. Det var några år sedan sist så det var på tiden. Det var även första gången han träffade Mille. Vi hann med bad, lunch på hans altan och barnen hade sedan lite vattenkrig med honom innan vi tog bilen till Bollnäs igen.

Resten av veckan kommer att innehålla övernattning i stuga på Orbaden, träffa alla som vi inte hunnit träffa än och även en utgång på fredag med alla i gänget samlade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0