7:e gången!

De sista dagarna har varit jobbiga för Mille. Han har nämligen åkt på öroninflammation igen. Det var bara 3 veckor sedan sist och därmed 7:e gången för honom. Som tur var fick han en remiss till öronläkaren nu så vi får se vad som händer.
Stackaren vaknade i Söndagskväll vid tio och skrek sedan hysteriskt av smärta fram till halv sex på morgonen. Vi var trötta när vi satte oss på bussen till vårdcentralen klockan åtta på morgonen efter ca 1 1/2 timmas sömn.
De skrev ut pencillin åt honom igen men vi skulle avvakta några dagar innan vi påbörjade kuren för att se om febern gick ner och samtidigt peppra honom med koksalt i näsan och lite örondroppar. Sagt och gjort, och nu är han mycket bättre. Utan en enda dos pencillin, för den här gången!

Isabelle har haft lite avslutning på dagis där de sjöng fina sånger. Tyvärr regnade det så picknicken som skulle varit ute i det fina gräset fick hållas på golvet inne på dagis efter sången. Det gjorde inte så mycket för barnen hade fullt upp med att visa det fina kollage av kort som knäppts under terminen som satt uppsatta i rummet.

Vi reser till Turkiet i sommar. En vecka är nu bokad i Juli med hela familjen och farmor. Som vi längtar redan, fast resan bokades igår =).


Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:..

Tack gulliga !!

Jo de är okej med mig.. Hoppas vi kan ses snart. du kanske kommer norrut i sommar ? KRAM

2010-06-09 @ 22:32:54
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0