Isabelle 4 år!

Idag klockan 17:30 var det exakt 4 år sedan vår sockersöta dotter kom till världen och förändrade våra liv till något helt underbart! Hon har alltid kunnat det där med att charma människor. Som nyfödd bebis fick hon mig och Johan att bli stannade av främmande människor på stan för att de skulle få beskåda något av det sötaste de hade sett när hon låg där i vagnen, utomlandsresor där andra hotellgäster stannade upp i lobbyn för att knäppa kort på henne och beundra henne länge. På äldre dagar lärde hon sig snabbt att charma dagisfröknar, grannar, kassapersonal mm utan att ens behöva säga så mycket.

Jag klev upp vid fem imorse för att slå in presenter och göra iordning lite inför morgonsången för Isabelle. Jag väckte sedan resten av familjen och Mariella som sov över här. Vi smög in på hennes rum och sjöng. Isabelle vaknade och gömde sig under täcket med världens största leende.
Presenterna från oss öppnades sedan nere i soffan och det blev succé. En av presenterna var en kassaapparat med scanning och allt med. Och den har gått varm här hela dagen!

Jag och Isabelle bakade tårta inför kalaste efter frukosten och sedan var det bara att invänta gästerna.
Vid elva började det komma folk och sedan höll det på fram till eftermiddagen.
Dagen har verkligen varit lyckad och Isabelle har varit sååå lycklig, både av att få träffa alla som bryr sig om på en och samma dag till att självklart få massa presenter!

(Kort kommer vid senare tillfälle då vi inte använde vår kamera)


Vi älskar dig Isabelle!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0