Nationaldagen

Helgen har svischat förbi som vanligt, men det är precis som det ska vara, för det är ett tecken på att man har haft det bra och roligt. Och denna helg har minst sagt varit det!

Vi grillade i Fredagskväll och barnen var uppe senare än vanligt. Tack vare detta fick vi en "sovmorgon" till halv åtta i Lördags =).
Isabelle packade en liten väska och begav sig till farmor för en tjejdag/kväll med bio och massa mys. Tråkigt nog så hade Isabelle blivit ledsen på kvällen och ville hem. Det lugnade ner sig men på natten vaknade hon och gick fram till dörren, tog tag i sina skor och grät och sa att hon saknade Mille och ville hem till honom. Hon som aldrig är ledsen när hon är med sina mor/farföräldrar. Det märks helt enkelt att hon inte längre är van att vara utan Mille. Han är ju alltid med nu när de sover borta.
Men det var en glad tjej vi hämtade idag på avenyn med en varmkorv och räkröra i handen.

Vi har sedan varit på barnkalas hela dagen. Barnen har haft det jätte roligt och med magen full med mat och tårta somnade de som stockar strax efter klockan sex.


Jag själv var ute på dubbeldejt med min klasskompis Elina och våra mödrar igår. Vi åt middag på Linnéterassen och hade så trevligt att vi var kvar där tills de stängde och fortsatte sedan hem till Elinas mamma igen för en liten avslutningsdrink.

Nu ska jag och Johan mysa ner oss i soffan med film och chips. Imorgon  är det vardag igen och vi åker direkt till dagis efter jobbet för lite picknickmys. Det ryktas även om att barnen har tränat in lite låtar som de ska sjunga för oss föräldrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0