Påskvecka och syskonkärlek

Imorgon är det sista heldagen innan påskledighet. Ska bli jätte skönt och vill helst hinna hitta på massa roligt med barnen =).
Idag slog jag nog rekord på hur mycket man kan hinna med från att hämta barnen på dagis till att de ska lägga sig.... Tvätta, vika tvätt, damma, byta sängkläder i allas sängar, dammsuga, tvättat fönstren, tvättat ur ugnen... Kan bara säga att Johan satt i soffan och bara skakade på huvudet åt mitt städspeedade sätt =).
Men vill man bara ha det roligare sakerna kvar till helgen är det bara att sätta igång.

Vi har även fått tag på en ny skräddare som vi ska träffa imorgon för att måtta min klänning. Hon kunde inte säga något pris än men kunde lova att inte det skulle vara så oacceptabelt dyrt som den förra skräddaren var. Och det bådar ju bara gott =).


Nu till det bästa av allt...

Mille har blivit så otroligt fäst vid Isabelle. De har såklart alltid älskat varandra men han visar verkligen att han ser upp till henne nu. Han härmar allt hon gör, är han ledsen så är det hon som ska trösta (mamma och pappa kommer i andra hand), behöver han hjälp så sträcker han ut handen till henne för att visa att han behöver henne.
Så underbart att se! Syskonkärlek!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0