Förlåt...

För den dåliga uppdateringen!

Vilken helg vi har haft. Helgen började med fredagsmys, popcorn och chokladpudding för barnen.
I Lördags sov Mille och Issa hos farmor och vi hade fest hemma. Det skulle egentligen vara schlagerfest men då inte Sverige gick vidare så blev det spelkväll istället. Vi hade jätte roligt och grannarna hade skoj bara av att se oss dansa till bra musik här hemma i vardagsrummet =).

Söndag och morsdag, fick självklart jag välja vad vi skulle hitta på. Det blev frukost på stan och sedan hämta upp barnen för att åka på Liseberg. Det var premiär för i år och lagomt mycket folk för att det skulle vara hanterbart att stå i köerna till karusellerna. Det blev självklart Isabelles favoriter Rabalder (lilla berg och dalbanan) och Flumeride som blev succé.


Eftersom det var ett tag sedan jag uppdaterade denna blogg så har många av er inte fått veta att jag nu är klar med skolan! Vi hade vår examination i Onsdags och nu är det bara diplomeringen kvar i Juni.


Mille har börjat pratat mer och mer. Han försöker ofta härma massa ord som man säger. Han gör även ett väldigt roligt läte när han ber om hjälp. Det låter lite som en grymtande gris eller liknande. Det han försöker säga är att han tar i så mycket men lyckas ändå inte. Med andra ord - Kan du hjälpa mig?

Isabelle utvecklas också mycket. Man tänker inte lika mycket på alla framsteg dom gör när dom blir lite äldre tråkigt nog. Hon blir 4 år nästa månad men hon känns lite mer som en 6 åring på många sätt. Lillgammal kan man allt säga =).


Vi har fått lite bilder från bröllopet som vänner och familj har knäppt. Jag bjuder på några tills vi fått de riktiga bröllopsbilderna.












Och sen lite bilder på veckorna som gått:






Vi tog oss en cykeltur till Sisjön



Isabelle är hos farbror doktorn med öroninflammation


Mille klädd för bröllop. Ipoden han håller i hamnar sedan i ett badkar fullt med vatten.




Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:..

underbara vackra du !

GRATTIS igen :) till både examen och bröllop.



PUSS

2010-06-01 @ 00:27:29
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0