1 månad sedan

Oj då... Var det så länge sedan jag uppdaterade?!

Vår vardag rullar på som tusan. Ni som känner oss vet att vi oftast inte "bara" är hemma när vi väl är lediga på helgerna heller =).
Vi mår iallafall jätte bra även fast vi nyss har/haft en släng av dagisförkylningar.
Barnen älskar att vara på dagiset. De har verkligen förbättrat allt sedan förra terminen och vi får ständigt hem nya lappar om nya, härliga ideèr. Och det bästa av allt är att de ät ute jätte mycket både på den stora dagisgården (som är full med grönska, frukt mm) till att gå till skogen varje Tisdag, åker till biblioteket, Gunnebo slott och massa andra utflykter. Och det känns alltid mycket bättre för en själv att veta när man sitter på kontoret och jobbar. 

Jag har sagt det förr, men säger det igen. Isabelle är verkligen en liten minitonåring. När vi hämtar dom på dagiset så går hon och sina vänner alltid med varandra hem till oss eller till de andra. Vi ser henne lagon till duschen före läggdags =). Men dom har sååå roligt tillsammans!
Inte bara det, utan hela sätten hon pratar på kommer ut som en liten minivuxen.

Mille är inne i en älskar-att-läsa period. Ibland försvinner han och det blir alldeles tyst (händer inte här så ofta sedan barn nummer två kom). Då har han för det mesta gått och hämtat en bok, satt sig på sängen och börjat sin läsning. Favoritboken är självklart en flygplansbok. Vad är detta med fordon och pojkar???
Han fortsätter att vara duktig att gå på pottan när han går blöjfri. Vi har inte provat att ta av blöjna utomhus än och väntar nog till våren med det då det snart ska till att byltas på med overall. Men det gör ingenting för han blir bara två år i December och det känns inte som någon brådska då han redan vet hur man gör.

Jaha, nu sitter jag här som vanligt med en dator utan några nya bilder på. Måste omedelbart be Johan lägga in några så att jag kan uppdatera fina bilder på världens två sötaste barn!!

Och om 10 dagar åker vi på vår efterlängtade bröllopsresa!!






Kommentarer
Postat av: R

ÄNTLIGEN!!!! =D

Ingen resa utan oss ;-)

2010-09-16 @ 12:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0