Förberedelser inför bröllopsresa

På Lördag åker vi äntligen till Barcelona! Jag har förberett så mycket som möjligt så att jag kan tillbringa så mycket tid som möjligt med barnen sista kvällen imorgon innan vi åker.
Farmor och mormor ska bo här och vara barnvakt under tiden vi är borta. Issa och Mille har aldrig haft barnvakt under vardagarna förut och det är lite annorlunda då de ska upp tidigt till dagis varje dag. Jag har skrivit ett otroligt långt och överdrivet schema till farmor och mormor. De kommer garanterat få sig ett gott skratt när de kommer hit och läser det =).

Isabelle ser fram emot att ha dom här. Hon kommer nog vara en liten mini mamma här och visa vart allt är, vad de ska ha med sig till dagis, berätta vad Mille vill ha mm =).

Det kommer bli underbart med denna resa. Och tänk vad vi kommer gosa ihjäl våra små hjärtan på Onsdag kväll när vi kommer hem!

Kommentarer
Postat av: Christina

Den där listan kommer komma tillbaka och bita dig där bak! :-D Mormor och framor klarade ju av er när ni var små så det är säkert inga problem. Trevlig resa!

2010-09-24 @ 08:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0